<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=252872870804880&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Diensten

Kennis en kunde in brede zin

GeoExperts is een onafhankelijke dienstverlener. Geen ‘wij van WC-eend’ dus. Onafhankelijk betekent ook: niet beperkt tot een specifiek merk, of soort dienst. Ons diensten palet varieert van interim teamleiding tot software bouw, van data-architect tot support, van product installaties tot geo-coördinator, van analist tot functioneel beheerder, en van datakloppers. En dat alles altijd wel met de Geo of GIS-tint, als vanzelfsprekend. 

En of het nu gaat om dat advies of een applicatie ontwikkeling of produceren van kaarten of databases, we durven dat ook voor vaste prijzen uit te voeren. Daarvoor kunnen we gebruik maken van onze eigen kenniswerkplaatsen in Wageningen en ’s-Hertogenbosch.

Stel je vraag of maak je uitdaging kenbaar en GeoExperts gaat op een nieuwsgierige wijze op zoek naar de vraag achter de vraag om zo positief kritisch te sturen op de juiste afstemming van de verwachtingen en daarmee de beste dienst.

Kennismaken?

Cihan Oktay

Cihan Oktay
Accountmanager

E cihan.oktay@geoexperts.nl
T 088 643 8900


Diensten GeoExperts

Aanbestedingen

Voor de bedrijfsvoering of het uitvoeren van wettelijke taken worden Geo-gebaseerde applicaties ontwikkeld. De aanschaf van dergelijke applicaties of systemen vraagt kennis van zowel het aanbestedingsproces als de inhoudelijke geo-specifieke oplossing.

Geo Consultancy

Geo en GIS benodigde kennis in het bedrijfsleven en de overheid varieert van puur technisch tot proces en functionaliteit. Van systemen en architectuur tot de functie van wettelijke taken. De kennis ingrediënten in een gemiddelde Geo-omgeving zijn talloos. Het inzicht daarin is van groot belang.

Projectmanagement

Het tot een goed resultaat brengen van een project met een Geo-component vraagt naast de gedegen managementervaring ook veelal kennis en inzicht in de vakinhoudelijke problematiek van het project, de kosten, de looptijd, het initiatief of de verantwoordelijkheden binnen het team.

Inzet van professionals

Gaat het om tijdelijke capaciteit met de juiste expertise, dan zoekt een opdrachtgever naar een betrouwbare flexibele schil partij. Of het gaat om achterstanden in de data, borging van kennis, organisatorische en leidende functies of beheer van applicaties. Bij GeoExperts zit je goed.

Ontwikkelen dataproducten

Niet elke organisatie kan zelf zorg dragen voor het produceren van een gewenste kaart, dataset of visualisatie. Het ontwikkelen van data producten vraagt veelal naast gereedschapskennis inzicht in samenhang en afhankelijkheid van data. Alleen dan kan je informatie produceren.