<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=252872870804880&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Grootste Professionele Geo-netwerk van Nederland

Werken bij GeoExperts

Jij brengt jouw kennis en kunde in, wij die van ons. Wij kennen de geo-markt als geen ander en zijn specialist in marktbewerking vanuit vakkennis. Daarnaast maken we je onderdeel van het grootste netwerk van Geo-professionals en GIS-specialisten in Nederland, waarin kennis delen centraal staat.

Via werkgroepen, actief fieldmanagement, bedrijfsbezoeken en mentorprogramma’s. In samenwerking met onze partners Nieuwland Opleidingen en Ruimteschepper hebben we je op het gebied van zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling veel te bieden.

Ik wil kennismaken


Uitgelichte vacatures

Projectleider Geo-informatie

Het werk als projectleider is divers. Als projectleider zul je diverse activiteiten gaan uitvoeren. Zoals het managen en leidinggeven aan projecten op het gebied van o.a. basisregistraties, Geo-implementaties, het begeleiden van aanbestedingsprojecten bij onze opdrachtgevers, het vormgeven van de procesketen, rationalisatie, quick scans of verandertrajecten.

Business man pointing the text Its Time For a New Job

GIS Ontwikkelaar

Als GIS ontwikkelaar ga je meebouwen aan een duurzame IT-infrastructuur bij verscheidene opdrachtgevers. Je signaleert nieuwe wensen in de informatiebehoefte (vanuit de business of als gevolg van veranderingen in wet- en regelgeving) en adviseert over nieuwe toepassingen of over wijzigingen in bestaande toepassingen.

GIS-specialist

Als GIS-specialist bied je ondersteuning bij de ontwikkeling van de Geo-informatie voorzieningen. Werkzaamheden die hier onder vallen, zijn onder andere: het adviseren bij GIS vraagstukken, het modelleren van data, data FME conversies, automatiseringen met behulp van Python en/of het functioneel beheer van Geografische Informatiesystemen.


Medewerkers aan het woord

Werken bij GeoExperts betekent dat je een afwisselende baan hebt. Zo is geen dag hetzelfde!

Wilbert
GIS Consultant

Bert
Projectleider

Wierc
GIS Specialist