<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=252872870804880&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Geo consultancy

Op elke vraag een antwoord

Meer en meer vraagstukken worden met een locatie intelligente benadering aangepakt. We kennen allemaal het navigeren, wie gebruikt geen GIS in zijn auto of telefoon? Of wie plant er nog een vakantie zonder Google Maps te hebben geraadpleegd? Zo zijn ook steeds meer organisaties er van doordrongen dat je bij welke vraag of opgave dan ook, je daar eerst de Geo-component bij moet betrekken. Dat maakt het niet alleen vindbaar maar ook te presenteren en leesbaar. En dan is geen vraag meer vreemd.

Bijvoorbeeld:
  • Kan een BIM model (Building Information Modelling) gelijk worden toegevoegd aan een digitaal kaartontwerp, zodat onnodige handelingen tijdens de ontwerpfase voorkomen worden? Of;
  • Hoe breng ik in kaart welke medewerkers op het gebied van Geo een opleiding nodig hebben?
  • Met welke partijen moet ik allemaal rekening houden als we deze nieuwe lokale inrichting gaan doen?
  • Wat doet ons gewijzigde groenbeheer met de beleving en beeldkwaliteit van de leefomgeving in de ogen van onze inwoners?

Zeer uiteenlopende vragen, die je gewoon kunt stellen aan onze collega's. Met onze nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen nemen we elke vraag serieus en zoeken daar de juiste professional(s) bij. Meedenken noemen we dat. 

Het kan gaan om een adviesvraag, een meer technisch onderzoek, maar ook om het tijdelijk leveren van een team van deskundigen. Wat is jouw vraag?

Kennismaken?

Maarten van der Hoek
Operationeel Directeur

E maarten.vanderhoek@geoexperts.nl
T 088 643 8900


Diensten GeoExperts

Aanbestedingen

Voor de bedrijfsvoering of het uitvoeren van wettelijke taken worden Geo-gebaseerde applicaties ontwikkeld. De aanschaf van dergelijke applicaties of systemen vraagt kennis van zowel het aanbestedingsproces als de inhoudelijke geo-specifieke oplossing.

Geo Consultancy

Geo en GIS benodigde kennis in het bedrijfsleven en de overheid varieert van puur technisch tot proces en functionaliteit. Van systemen en architectuur tot de functie van wettelijke taken. De kennis ingrediënten in een gemiddelde Geo-omgeving zijn talloos. Het inzicht daarin is van groot belang.

Projectmanagement

Het tot een goed resultaat brengen van een project met een Geo-component vraagt naast de gedegen managementervaring ook veelal kennis en inzicht in de vakinhoudelijke problematiek van het project, de kosten, de looptijd, het initiatief of de verantwoordelijkheden binnen het team.

Inzet van professionals

Gaat het om tijdelijke capaciteit met de juiste expertise, dan zoekt een opdrachtgever naar een betrouwbare flexibele schil partij. Of het gaat om achterstanden in de data, borging van kennis, organisatorische en leidende functies of beheer van applicaties. Bij GeoExperts zit je goed.

Ontwikkelen dataproducten

Niet elke organisatie kan zelf zorg dragen voor het produceren van een gewenste kaart, dataset of visualisatie. Het ontwikkelen van data producten vraagt veelal naast gereedschapskennis inzicht in samenhang en afhankelijkheid van data. Alleen dan kan je informatie produceren.