<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=252872870804880&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Wat we doen

Geo leven? Dat doe je samen!

Geo Leven doe je samen. Dat betekent dat we geloven in krachtige samenwerkingen en het vermenigvuldigen van geo kennis. Op die manier is GeoExperts een startpunt voor elke organisatie waar geo een prominente rol speelt. Binnen een groot geo netwerk is er altijd een juist antwoord te vinden, of het nu gaat om projectmanagement of programmasturing, opleiden, adviseren, rationaliseren, implementatie beheer, of gewoon het stellen van een geo gerelateerde vraag.

Onafhankelijke, up-to-date Geo kennis

GeoExperts levert onafhankelijke Geo kennis en kunde door heel Nederland. Dat doen we met zo’n 40 vaste medewerkers en meer dan honderd zelfstandig professionals die onderling hun kennis en expertise delen. Zij blijven onder andere up-to-date door de kennisuitwisseling van onze samenwerkingspartners Ruimteschepper, NieuwlandGeo en GeoBIMexperts, drie partners die binnen de Geo-wereld hun strepen verdiend hebben. Klik hier voor onze familiegeschiedenis.

Landelijke dekking, regionale kracht

We bieden landelijke dekking, gecombineerd met lokale kennis van GeoExperts die actief zijn in de eigen regio. Dit biedt grote voordelen want ondanks de kleine afmeting van Nederland zijn er grote regionale verschillen met de daarbij differentiatie in de benodigde kennis. We werken samen met zowel decentrale als centrale overheden en richten ons tevens op de inzet van Geo-expertise bij aannemers en beheersorganisaties zoals havens, luchthavens en spoorwegen. Daarnaast werken we nauw samen met transport- en nutsnetwerken en verschillende advies- en ingenieursbureaus.

Zeven redenen om contact op te nemen:

  1. Er zijn vragen op het gebied van informatisering rondom Geo en GIS.
  2. Je komt ergens Geo-kennis of capaciteit te kort, van ‘handen’ tot ‘denkers’.
  3. Een bestaand proces moet beoordeeld worden, bijvoorbeeld op het gebied van interne kennis en kunde.
  4. De hulp bij een aanbestedingsproces is wenselijk.
  5. Je gelooft, net als wij, dat een onafhankelijk advies zorgt voor betere oplossingen.
  6. Geo gerelateerde (land)kaarten moeten gemaakt worden vanuit diverse datasets.
  7. Als je op elke Geo gerelateerde vraag een antwoord wilt hebben. Daag ons maar uit!

Meer zien over wat we kunnen betekenen?

De onafhankelijke positie waarmee we onze opdrachtgevers adviseren en ondersteunen bij het implementeren van de beste oplossing.

 

Hans Jonkman
Sales Manager

E hans.jonkman@geoexperts.nl
T 088 643 8900