<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=252872870804880&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inzet van professionals

Zowel technisch-inhoudelijk als uitvoerend

Handen nodig of brains? Is er een GIS professional uitgevallen en moet deze worden vervangen? Wil je de applicatie laten beheren door een externe partij of moet er een onafhankelijke manager aangesteld worden om een aanbestedingsproces te begeleiden. Uitersten, maar voor elke vraag hebben we een passende professional of gaan we voor jou op zoek binnen ons grote Geo-netwerk. 

Wat ons onderscheid van de makelaars in diensten en de uitzendorganisaties is dat we snappen wat je nodig hebt, weten wat je bedoelt en oog hebben voor de juiste competenties die passen bij de organisatie of het team. De juiste match maken is niet eenvoudig. Het vraagt oprechte interesse in het werkveld, de technologie, het proces en de organisatie. 

Geen vluchtige jacht op mensen, maar het zorgen voor de echte verbinding is de kunst. En wij menen die te beheersen.

Kennismaken?

Dylan Nelson

Dylan Nelson
Accountmanager

E dylan.nelson@geoexperts.nl
T 088 643 8900


Diensten GeoExperts

Aanbestedingen

Voor de bedrijfsvoering of het uitvoeren van wettelijke taken worden Geo-gebaseerde applicaties ontwikkeld. De aanschaf van dergelijke applicaties of systemen vraagt kennis van zowel het aanbestedingsproces als de inhoudelijke geo-specifieke oplossing.

Geo Consultancy

Geo en GIS benodigde kennis in het bedrijfsleven en de overheid varieert van puur technisch tot proces en functionaliteit. Van systemen en architectuur tot de functie van wettelijke taken. De kennis ingrediënten in een gemiddelde Geo-omgeving zijn talloos. Het inzicht daarin is van groot belang.

Projectmanagement

Het tot een goed resultaat brengen van een project met een Geo-component vraagt naast de gedegen managementervaring ook veelal kennis en inzicht in de vakinhoudelijke problematiek van het project, de kosten, de looptijd, het initiatief of de verantwoordelijkheden binnen het team.

Inzet van professionals

Gaat het om tijdelijke capaciteit met de juiste expertise, dan zoekt een opdrachtgever naar een betrouwbare flexibele schil partij. Of het gaat om achterstanden in de data, borging van kennis, organisatorische en leidende functies of beheer van applicaties. Bij GeoExperts zit je goed.

Ontwikkelen dataproducten

Niet elke organisatie kan zelf zorg dragen voor het produceren van een gewenste kaart, dataset of visualisatie. Het ontwikkelen van data producten vraagt veelal naast gereedschapskennis inzicht in samenhang en afhankelijkheid van data. Alleen dan kan je informatie produceren.