Grootste Professionele Geo-netwerk van Nederland

  Werken bij GeoExperts

  Jij brengt jouw kennis en kunde in, wij die van ons. Wij kennen de geo-markt als geen ander en zijn specialist in marktbewerking vanuit vakkennis. Daarnaast maken we je onderdeel van het grootste netwerk van Geo-professionals en GIS-specialisten in Nederland, waarin kennis delen centraal staat.

  Via werkgroepen, actief fieldmanagement, bedrijfsbezoeken en mentorprogramma’s. In samenwerking met onze partners Nieuwland Opleidingen en Ruimteschepper hebben we je op het gebied van zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling veel te bieden.

  Ik wil kennismaken


  Uitgelichte vacatures

  Projectleider Geo-informatie

  Als projectleider zul je diverse activiteiten gaan uitvoeren. Zoals het managen en leidinggeven aan projecten op het gebied van o.a. basisregistraties, Geo-implementaties, het begeleiden van aanbestedingsprojecten bij onze opdrachtgevers, het vormgeven van de procesketen, rationalisatie, quick scans of verandertrajecten.

  BGT-medewerker

  Heb jij ervaring met Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) en ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Vind je topografie interessant en is het belangrijk voor jou dat de data op orde is? Dan is BGT medewerker bij GeoExperts wellicht iets voor jou!

  GIS-specialist

  Als GIS-specialist bied je ondersteuning bij de ontwikkeling van de Geo-informatie voorzieningen. Werkzaamheden die hier onder vallen, zijn onder andere: het adviseren bij GIS vraagstukken, het modelleren van data, data FME conversies, automatiseringen met behulp van Python en/of het functioneel beheer van Geografische Informatiesystemen.


  Medewerkers aan het woord

  Werken bij GeoExperts betekent dat je een afwisselende baan hebt. Zo is geen dag hetzelfde!

  Wilbert
  GIS Consultant

  Bert
  Projectleider

  Wierc
  GIS Specialist